Entra en funcionament el mòdul de suport al CAP per les proves COVID

19/03/2021 – Redacció /

Des del dijous 18 de març les proves PCR de contactes COVID-19 en adult es realitzen al mòdul extern que s’ha ubicat darrere el CAP de la Mina. L’accés aquest nou espai és pel lateral esquerre i l’horari és de 9h a 19:30h. 

El mòdul serveix per fer proves PCR, tests ràpids, detecció de contactes o exploracions, i així queda separat de la resta del centre per tal de garantir una major seguretat tant dels pacients com del personal sanitari.

Publicitat
Mòdul extern ubicat al CAP de la Mina

El Departament de Salut ha instal·lat més d’un centenar de mòduls annexos als CAP de tot Catalunya per atendre l’activitat relacionada amb la COVID-19. Entre els centres d’atenció primària que s’han reforçat hi ha el CAP de Sant Cugat, que forma part dels 6 mòduls que s’han construït a la Regió Metropolitana Nord.

La Generalitat va presentar aquest projecte al mes de desembre assegurant que entrarien en funcionament al mes de gener, tot i que finalment s’ha endarrerit dos mesos. 

L’alcaldessa Mireia Ingla i la regidora Gemma Aristoy visiten el mòdul

El pressupost mitjà de construcció i equipament mèdic del mòdul és d’uns 70.000 euros. La seva durada està prevista d’entre dos i quatre anys i és gestionat pel mateix equip d’atenció primària. 

Publicitat

Feu un comentari