Transmissions streaming i TDT- HD

Retransmissions en streaming i TDT HD (Vallès Occidental i Oriental, Baix Llobregat i Barcelonés)

Ara més que mai pots gaudir de difondre el teu esdeveniment d'una forma economia a tot el mon. L’Streaming t’ofereix la possibilitat d’obrir canals de comunicació amb els usuaris que et segueixin i adaptar els continguts a les seves demandes. ESTALVIA COSTOS - L’abast i la repercussió s’amplia respecte a la inversió necessària.

Vols fer un Streaming, contacte amb nosaltres, et direm el com i el quant!

A TV Sant Cugat som especialistes en l'emissió i realització de directes. Posem a la teva disposició el nostre coneixement i experiència en un món en el qual hi estem presents des de fa més de 30 anys.

L’Streaming en viu és una tècnica audiovisual que consisteix en l’emisió en directe, sense interrupció, i que permet conectar amb el públic. Aquest tipus de retransmissió aconsegueix que un esdeveniment que és desenvolupa en un espai concret pugui ser visible des de qualsevol altre punt del planeta a través d’un dispositiu.

Una forma de trencar fronteres físiques i aconseguir que el públic potencial d’un aconteixement incrementi notòriament. En definitiva, és una forma de conexió molt directa i personal, i permet fer una publicitat de manera intel·ligent.

Retransmissions en streaming

Retransmissions en streaming TV Sant Cugat som especialistes en l’emissió i realització de directes. Posem a la teva disposició el nostre coneixement i experiència en un món que avança cap a la hiperconnectivitat.

Per què fer streamings dels meus esdeveniments?

Incrementa la difusió El teu esdeveniment o activitat pot seguir-se potencialment per més públic des de tot el món. Transmet proximitat Aconsegueix una interpel·lació directa amb l’audiència i/o espectadors.

Vols fer un Streaming o directe TDT HD, contacte amb nosaltres, et direm el com i el quant!

Televisió Sant Cugat, SL avda. Cerdanyola 98, Planta 5ena. 08173 Sant Cugat del Vallès Tel. 935 898 899 - 607 233 444. tvsantcugat@gmail.com