Els Museus de Sant Cugat participen al “Dia Internacional dels Museus” amb activitats online

14/05/2020 – REDACCIÓ /

Els Museus de Sant Cugat se sumen al Dia Internacional dels Museus, que se celebra aquest dilluns 18 de maig, amb el lema “Obrim finestres, museus per la igualtat” amb diferents activitats online, a causa de les restriccions per la pandèmia del coronavirus.

Fotografia del claustre del Monestir de museu.santcugat.cat

El diumenge 17 de maig  es retransmetrà en directe una visita guiada de 360 graus pel claustre del Monestir a les 19:15 que podreu seguir-la al canal de youtube de l’Àrea de Patrimoni de la Generalitat.

El tour virtual s’oferirà en Llengua de Signes Catalana (LSC), a càrrec d’intèrprets i professionals de la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA).

Els dies 16, 17 i 18 de maig es torna a obrir la participació al Museum Quiz, el joc de preguntes i respostes, tipus trivial, que ja es va realitzar els primers dies de confinament amb l’objectiu de proporcionar una alternativa cultural i de lleure durant aquest període. 

Aquest joc, disponible al web museumquizacasa.org i adreçat a persones adultes i famílies, conté preguntes sobre temes d’actualitat, locucions i frases fetes, cultura popular, arts (música, cinema, pintura, escultura, gravat, disseny, etc.) i curiositats, amb especial atenció al patrimoni cultural de cadascun dels museus participants.

Aquestes dues accions, que formen part de la campanya #Museusacasa, estan liderades per la Generalitat de Catalunya i a les quals els Museus de Sant Cugat s’hi han volgut sumar per compartir amb la ciutadania el Dia Internacional dels  Museus.

D’altra banda, per celebrar el Dia Internacional dels Museus, s’editarà un vídeo on els santcugatencs responen a la pregunta ”Què ha de ser per a tu un museu?” i es retransmetrà a través de les xarxes socials dels Museus.

Els Museus de Sant Cugat ofereixen, permanentment, recursos virtuals per a descobrir el museu des de casa al web museu.santcugat.cat, a l’espai Museu Obert.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar