Dental Valles Banner

Els museus de Sant Cugat seran els protagonistes del #MuseumQuizACasa aquest dijous30/03/2020 – REDACCIÓ /

Una quinzena de museus catalans han posat en marxa el concurs en línia #MuseumQuizACasa durant els dies de confinament, una edició virtual del concurs ‘Museum Quiz’, amb “l’objectiu de proporcionar una alternativa cultural i de lleure mentre duri el confinament social“. El concurs és accessible a través de l’adreça web www.museumquizacasa.org i inclou una versió per adults i una altra per a famílies.

Aquest dijous 2 d’abril els protagonistes seran els museus de Sant Cugat. La versió Familiar del #MuseumQuizACasa en línia tindrà lloc a partir del dilluns 30 de març diàriament de dilluns a divendres a les sis de la tarda. La plataforma virtual estarà activa també fins a les deu de la nit, durant les quals qualsevol família podrà jugar-hi, tot responent les 18 preguntes plantejades en el mínim de temps possible. De dilluns a divendres el concurs estarà dedicat a la temàtica específica d’un museu i per tant el dijous estarà dedicat als museus de Sant Cugat.

Pel que fa als altres museus participants, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona serà el protagonista d’aquest dilluns; el Museu Marítim de Barcelona, dimarts; el Museu d’Art Modern de Tarragona, dimecres, i el Museu del Disseny de Barcelona, divendres.

Publicitat

Taula Tercer Sector


Deixa un comentari