La Junta electoral de Terrassa demana la retirada de la pancarta de “Llibertat Presos Polítics”21/03/2019 – REDACCIÓ /

La Junta electora de Zona (JEZ) de Terrassa ha acceptat el recurs de Ciutadans i demana a l’ajuntament de Sant Cugat que retiri la pancarta de “Llibertat Presos Polítics” que hi ha a la façana.

pp-pancarta-llibertat-presos-politics
Pancarta de Presos Polítics a la façana de l’ajuntament

Ahir dimecres la JEZ de Terrassa va establir que la pancarta “ha de retirar-se en un termini improrrogable de 48 hores”.

La setmana passada Aldo Ciprian va acudir a la Junta Electoral de Zona per obligar a l’alcadessa a retirar la pancarta, ja que no li va fer cas després d’haver-ho sol·licitat vàries vegades.

Per a Ciprian “l’ajuntament ha de ser de tots i mantenir en la seva façana el missatge partidista, suposa una actitud abusiva”.

Publicitat

Per la seva banda, la formació santcugatenca del PP encara espera la resolució del seu recurs que va presentar a la Junta Electoral Central perquè l’ajuntament retiri la pancarta de la façana.

A TVSantcugat.cat hem iniciat aquesta setmana una enquesta per copçar l’opinió dels santcugatencs sobre si el consistori hauria de retirar o no la pancarta de Presos Polítics. Pots participar-hi en aquest enllaç.

Deixa un comentari