El PP demana la retirada de la pancarta de Presos Polítics12/03/2019 – REDACCIÓ /

El Partit Popular (PP) ha enviat aquest dilluns a la Junta Electoral Central un recurs perquè l’equip de govern retiri la pancarta de “Llibertat Presos Polítics” de l’ajuntament de Sant Cugat.

pp-pancarta-llibertat-presos-politics
Pancarta de Presos Polítics a la façana de l’ajuntament

En el recurs el regidor del PP, Álvaro Benejam, exposa que set dies després que el Govern espanyol hagi publicat al BOE el decret de convocatòria d’eleccions generals (5 de març) encara segueix penjada a la façana de ajuntament de Sant Cugat la pancarta a favor dels “políticos presos”  que inclou un “lazo amarillo”.

Benejam entén que la pancarta “además de vulnerar el obligado principio de neutralidad, es contrario a, al menos, 4 resoluciones de la Junta Electoral Central”.

El portaveu del PP de Sant Cugat li recorda, a més, a la Junta Electoral Central que “ha manifestado en reiteradas ocasiones sobre las controversias generadas por la presencia de lazos amarillos, banderas esteladas, pancartas en favor de los políticos presos, etcétera en las fachadas de los ayuntamientos.”

Publicitat

Taula Tercer Sector


Per últim, demana a la Junta Electoral Central que “inste a la Sra. Alcaldesa de Sant Cugat del Vallès el inmediato cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica del Régimen Electoral General y en los Acuerdos de la junta Electoral Central y en su virtud proceda a la retirada inmediata de la pancarta que cuelga de la fachada principal del Ajuntamiento de Sant Cugat del Vallés”.

L’any 2017 el PP de Sant Cugat ja va demanar la retirada de la pancarta dels Presos Polítics de la façana de l’ajuntament per la convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya, a partir de l’aplicació del 155. En aquella ocasió la Junta Electoral de la zona de Terrassa en va ordenar la retirada.

Deixa un comentari