Xapa i pintura

carmela-fortuny-model-opinio

Per Carmela Fortuny, regidora de l’Ajuntament de Sant Cugat i portaveu de Junts per Sant Cugat

La setmana passada ERC va escenificar la continuïtat de la Sra. Ingla com a candidata a les pròximes eleccions. Un acte més d’una campanya que ja fa quatre anys que dura amb el permís del PSC i de la CUP.

La prioritat del govern d’Ingla és dissimular la inacció per això fa una política d’aparador o si ho preferiu, de xapa i pintura. Rodes de premsa amb una cuidada posada en escena per dissimular la falta de contingut, una despesa com mai en premsa i comunicació, una agenda estratègicament planificada de titulars.

Ja poden pensar en com explicaran perquè no han fet res del que han promès. Zero habitatges (els habitatges que es lliuraran es van iniciar en el mandat anterior) zero equipaments, zero vianatització, zero aparcaments, zero biblioteques, etc. Expliquin també, per què han complicat la mobilitat de forma escandalosa, la ciutat està deixada i la màquina no funciona.

Han estat tres anys de promeses però, també d’excuses…,És que ens ho hem trobat tot fatal, és que els d’abans no gestionaven bé, és que hem hagut d’endreçar, etc.” Encara tenen uns mesos, abans no s’acabi el mandat, per fabricar uns quants titulars més, pintar els passos de vianants i netejar una mica, que no sigui dit que no han fet res.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar