Viu la Diada a TV Sant Cugat!

10/09/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dimecres dia 11 de setembre Sant Cugat viurà la Diada Nacional de Catalunya amb els tradicionals actes institucionals al matí i la ballada de sardanes al vespre. Podràs seguir-los a través de la programació especial de TV Sant Cugat!

diada-santcugat
Fotografia de l’arxiu de l’Ajuntament de l’ofrena floral al monument de la Plaça Rafael de Casanova.

A la Plaça Rafael de Casanova entre les 8 i 10 del matí els partits polítics i les entitats locals faran l’ofrena floral  davant del monument commemoratiu que recorda els fets de l’11 de setembre de 1714.

A les 10 hi haurà l’ofrena institucional amb la presència de l’alcaldessa Mireia Ingla i membres de l’equip de govern. Després de l’ofrena es procedirà al cant dels Segadors. A les 10:15 l’alcaldessa pronunciarà el missatge institucional.

A la tarda una delegació santcugatenca, entre els quals hi haurà l’alcaldessa Mireia Ingla, anirà al tram 13 de la manifestació independentista de Barcelona organitzada per l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) i Òmnium. El punt àlgid serà a les 17:14.

A les 20:00 del vespre hi haurà la tradicional ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa a la Plaça d’Octavià.

A partir de demà dimecres al migdia TV Sant Cugat oferirà una programació especial que podràs seguir també des d’aquest web.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar