Valldoreix denuncia la presència de “molts” guants i mascaretes llençades al carrer

08/05/2020 – REDACCIÓ /

L’EMD de Valldoreix ha denunciat a través de les xarxes socials la presència al carrer de “molts guants de vinil i moltes mascaretes protectores” i per tant llençats a la via pública. L’administració recorda que la crisi del coronavirus no és una excusa per l’incivisme i que aquests residus s’han de llençar al seu lloc corresponent, per exemple papereres o al contenidor gris però en cap cas a la via pública.

On he de llençar les mascaretes i els guants?

Ara que les mascaretes i els guants són uns accessoris més a la nostra vida estem veient imatges de guants tirats al carrer o a la sortida del supermercat. Les autoritats recorden que són comportaments incívics.

  • Assegura’t de tirar la teva mascareta en un recipient o bossa tancada. Les mascaretes són un residu sanitari amb una classificació i tractament específics per a convertir-se en material infecciós. Han d’anar al contenidor de la resta (gris).
  • Els guants no han de dipositar-se en el contenidor d’envasos (groc), sinó en el de resta (gris).
  • No podem reciclar guants, mocadors o mascaretes. Està prohibit dipositar aquests residus en els contenidors destinats al reciclatge de plàstic, paper o vidre.
Foto: EMD Valldoreix


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar