Uns veïns del passeig de Sant Magí denuncien que porten 7 mesos sense Internet a la seva finca

(14/04/2022 – Redacció)  

Els veïns del passeig de Sant Magí número 12 de Sant Cugat lamenten que actualment no tinguin connexió a Internet, ni fibra ni ADSL a les seves cases, uns pisos d’obra nova en què viuen 18 veïns. “Hi ha un problema amb Movistar que no acabem de saber quin és“, ha explicat Aida Camps una de les veïnes afectades a Televisió Sant Cugat.

Finca del passeig de Sant Magí número 12

Es tracta d’una finca de nova construcció habilitada per tenir fibra, però com que un veí de la finca del costat no ha donat permís per passar el cable per la seva façana, la companyia no pot fer la connexió. Segons Camps, “un veí no ens deixa passar la connexió de fibra per la seva façana i un altre veí que sí que té fibra però té un expedient obert amb l’Ajuntament, que ningú sap exactament per què, però que no acaba d’avançar“.

L’alternativa és passar el cable per sota terra i per fer-ho s’hauria de fer un forat. L’encarregat de realitzar-lo és l’Ajuntament i els afectats porten des d’octubre demanant al consistori aquesta actuació per així garantir el subministrament: “Per soterrar el cable hauria d’entrar l’Ajuntament per què Movistar diu que ells no pensen fer l’obra“.

A més fa set mesos que reclamen solucions a la companyia telefònica i a l’Ajuntament.

Els veïns han explicat a Televisió Sant Cugat que aquesta situació dificulta treballar des de casa i que per garantir la connexió a Internet estan utilitzant routers portàtils.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar