Unes 150 persones participen en la Bicicletada Popular

20/09/2021 – Redacció

Continuen els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a Sant Cugat. Aquest cap de setmana s’han organitzat diversos actes com la Bicicletada popular que ha sortit de la plaça de la Vila i en la que ha col·laborat la Unió Ciclista Sant Cugat. Una bicicletada que enguany ha reunit prop de 150 participants.

Sortida Bicicletada popular Foto: Localpress

A més s’ha presentat l’activitat ‘Bici sense edat’, un programa de voluntariat social que vol retornar a les persones grans i als que ja no poden pedalar la capacitat d’anar en bicicleta. Una iniciativa gratuïta, duta a terme per voluntaris que busca promoure un envelliment actiu i una ciutat més humana i solidària.

Foto: Localpress
Activitat Bici sense edat

Una altra activitat que es van dur a terme aquest cap de setmana a la mateixa plaça de la Vila va ser el Circuit de karts a pedals. Una activitat dirigida als més petits i que com la resta dels actes d’aquesta Setmana de la Mobilitat té per objectiu divulgar noves maneres de moure’s pel municipi, com a alternativa a l’ús del vehicle privat de motor, i promoure l’ús segur dels vehicles de mobilitat personal no contaminants. Aquestes accions, incloses en el Pla d’Emergència Climàtica, estan enfocades a incentivar la pacificació dels carrers del municipi coincidint amb l’entrada en vigor de la Zona de Baixes Emissions.

Circuit de karts a pedals Foto: Localpress

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura finalitzarà el proper 22 de setembre amb la celebració del ‘Dia sense cotxes’.

 

.

.

 

.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar