Una vuitantena de persones participen en una jornada dedicada a l’hoquei femení al Club Junior Sant Cugat

22/06/2021 – Redacció /

Aquest dilluns a la tarda s’ha celebrat a les instal·lacions del Club Junior Sant Cugat una jornada dedicada a l’hoquei femení. Una vuitantena de persones, entre nois i noies del Club Junior i diverses autoritats del món de l’hoquei català i espanyol, han participat en aquest acte organitzat per l’Associació WISE (Woman In Sport Encouraging) i la Federació Catalana d’Hoquei.

Moment de la jornada dedicada a l’hoquei femení Foto: Twitter Begoña Villarrubia

En el congrés han intervingut el president de la Federació Catalana d’Hoquei, Xavier Adell; Sandra Adell, àrbitre internacional; els entrenadors Sílvia Bonastre i Marcel Malgosa i Mireia Galí, presidenta de l’Atlètic Terrassa. La Lliga BBVA d’hoquei Plus també ha tingut el seu moment de protagonisme durant la tarda. Sílvia Dalmases i Alícia Galy han estat les encarregades de donar visibilitat a aquesta lliga d’esport inclusiu. Galy esmentava que “l’objectiu és transmetre els valors d’aquesta competició i consolidar-la a diversos clubs de Catalunya“.

La jornada ha volgut donar més visibilitat a l’hoquei femení: “Si estem fent aquesta xerrada és perquè encara queden moltes assignatures pendents per aconseguir la igualtat en el món de l’esport“, ha explicat Sílvia Bonastre. A la vegada tots els ponents han coincidit en el fet que encara queda molt per fer abans d’aconseguir la igualtat absoluta en el món de l’esport: “El fet que sigui presidenta de l’Atlètic Terrassa Hoquei Club ja denota que hi ha una evolució, però ni de bon tros hi ha plena igualtat en aquest aspecte“, ha lamentat la presidenta de l’Atlètic Terrassa, Mireia Galí.

L’acte ha acabat amb un clínic dirigit als equips cadets del Junior que consistia en un mentoring per part de les jugadores de la divisió d’honor del club.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar