Un santcugatenc candidat de Vox a les eleccions catalanes

13/08/2020 – Redacció / ACN

El santcugatenc Ignacio Garriga (1987) i actual diputat de Vox al Congrés serà el cap de llista de la formació a les pròximes eleccions catalanes. Ho ha confirmat ell mateix en una entrevista amb ‘La Razón’ en què ha criticat que els partits “anomenats constitucionalistes” han abandonat els votants contraris a la independència de Catalunya. “Hi haurà un partit que faci front al separatisme, trenqui amb les polítiques de seguidisme que han fet històricament populars i PSOE. PP i Cs s’han convertit en còmplices del separatisme”, ha dit.

El diputat de Vox Ignacio Garriga atén els mitjans a les portes del TSJC

Vox va celebrar a principis de març el seu congrés estatal i s’esperava que el president del partit, Santiago Abascal, hi anunciaria públicament la candidatura de Garriga, però finalment no ho va fer.

El santcugatenc ja va ser cap de llista de la coalició VOX-Família i Vida a les eleccions municipals de Sant Cugat l’any 2015, sota el lema de campanya “Contigo vamos a transformar el despilfarro municipal en bienestar para las famílias”. En aquell moment, en una entrevista a Sant Cugat Magazine va declarar que “de lo que estoy seguro es que CiU no va a reeditar su mayoría absoluta. Menos, con el “dedazo” de la Iron Lady (referint-se a l’alcaldessa del moment, Mercè Conesa). Habrá un gobierno en minoría o de pacto de legislatura entre varias formaciones. Creo que son las elecciones más abiertas de los últimos 30 años“. En aquella ocasió, Garriga i la seva formació va aconseguir 482 vots (1,82%), sense aconseguir cap regidor per entrar al plenari municipal de l’Ajuntament de Sant Cugat.

L’any 2019 també va ser cap de llista de Vox per la demarcació de Barcelona a les eleccions del 28 d’abril.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar