Últim adéu a Jaume Clavell, Síndic de Greuges entre 2007 i 2017

08/04/2019 – REDACCIÓ /

La nit de divendres a dissabte l’ex-Síndic de Greuges, Jaume Clavell, va morir amb 86 anys. Va ser el primer Síndic de Greuges de Sant Cugat, càrrec que va ocupar fins al 2017, any en que el va substituir l’actual Síndic, Ramon Palacio.

Diumenge al migdia els santcugatencs van poder acomiadar al que va ser el seu defensor durant deu anys. Fou en una cerimònia a dos quarts de dotze del migdia al Tanatori de Sant Cugat.

Jaume Clavell era enginyer industrial i santcugatenc des del 1999. Mataroní de naixement, desenvolupà la seva tasca professional a empreses destacades com Sony o Apple Espanya. Com a Síndic sempre va destacar per la seva vocació de servei al ciutadà.

La creació de la figura del Síndic de Greuges de Sant Cugat fou una iniciativa de l’equip de govern de Lluís Recoder i la resta de partits polítics consensuada l’any 2005 i aprovada al ple municipal de l’Ajuntament de Sant Cugat el 20 de febrer de 2006.

Pots veure una entrevista de TV Sant Cugat al Síndic de Greuges Jaume Clavell, parlant sobre la seva feina en aquesta institució.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar