TV Sant Cugat demana un concurs transparent, competitiu i realment obert

20/03/2019 – REDACCIÓ /

TV Sant Cugat va acudir al ple de l’ajuntament per a demanar que la nova licitació de publicitat municipal en mitjans privats sigui “un concurs transparent, competitiu i realment obert a tots els mitjans de la ciutat”.

El director fundador de Televisió Sant Cugat va informar de que el seu mitjà es finança gràcies a la publicitat i en menor mesura gràcies a les ajudes que la Generalitat ofereix a tots els mitjans en català. Sense aquestes fonts d’ingressos, assegura, no podrien oferir als ciutadans la seva programació que intenten que sigui rigorosa, objectiva i oberta a tothom.

L’alcaldessa va respondre a la intervenció delegant la responsabilitat del concurs totalment en l’òrgan de contractació.

L’alcaldessa també va fer públics alguns detalls de la reunió privada que haviem mantingut amb ella prèviament i més endavant, en reprendre el ple, va acusar a aquest mitjà de partidista.

El que sí que es va debatre al plenari, com ja hem informat, va ser la moció conjunta de totes les forces de l’oposició per instar al govern municipal a anul·lar la licitació del concurs de publicitat municipal en mitjans privats i iniciar un nou procediment. Tal com demanavem a la nostra intervenció. Des del 2016 que l’oposició en bloc no es posava d’acord per presentar una moció conjunta i els nostres representants vem voler agrair molt especialment aquest suport.

Durant la seva intervenció, Pere Soler del grup dels socialistes, va voler puntualitzar part de la resposta de l’alcaldessa.

Tot i que la moció va tirar endavant, el concurs no s’aturarà. Haurà de ser un organisme extern a l’ajuntament, en aquest cas, el Tribunal Català de Contractes qui resolgui els dos recursos que s’han interposat contra aquesta licitació pública.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar