Tradició i innovació per Dijous Gras a les Carnisseries Sagarra

(7/2/2024 – Redacció)

Avui, Dijous Gras i primer dia del Carnaval, la tradició mana menjar botifarra d’ou i a les Carnisseries Sagarra podeu aprofitar per a tastar sabors tan originals com la botifarra d’ous estrellats o la botifarra d’ou amb tòfona.

També conegut com a Dijous Llarder, aquest dia marcava l’inici d’una setmana destinada a atipar-se amb àpats prohibits durant la Quaresma, que comença el proper Dimecres de Cendra. La tradició mana menjar botifarra d’ou, però també és costum prendre truita de botifarra. Sigui com sigui, avui teniu una cita obligada a qualsevol de les carnisseries Sagarra de Sant Cugat: al c/ Francesc Moragas 13; c/ Endavallada 22, dins del Condis de Coll Favà, de l’SPAR del c/ Santa Anna 3 i al Mercat de Mira-sol.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar