TV SANT CUGAT

Tradició i innovació per Dijous Gras a les Carnisseries Sagarra

(7/2/2024 – Redacció)

Avui, Dijous Gras i primer dia del Carnaval, la tradició mana menjar botifarra d’ou i a les Carnisseries Sagarra podeu aprofitar per a tastar sabors tan originals com la botifarra d’ous estrellats o la botifarra d’ou amb tòfona.

També conegut com a Dijous Llarder, aquest dia marcava l’inici d’una setmana destinada a atipar-se amb àpats prohibits durant la Quaresma, que comença el proper Dimecres de Cendra. La tradició mana menjar botifarra d’ou, però també és costum prendre truita de botifarra. Sigui com sigui, avui teniu una cita obligada a qualsevol de les carnisseries Sagarra de Sant Cugat: al c/ Francesc Moragas 13; c/ Endavallada 22, dins del Condis de Coll Favà, de l’SPAR del c/ Santa Anna 3 i al Mercat de Mira-sol.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #105

Directe TV

Enquesta

Què et sembla la prova pilot contra relliscades al paviment de la pl. d'Octavià?

Subscripció a la revista online

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

També et pot interessar

Abrir chat
Scan the code
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?