Traçacovid, el portal per consultar els casos covid-19 als centres educatius

29/09/2020 – Redacció /

El nombre de grups escolars confinats per un positiu de covid-19 augmenta cada dia a tot Catalunya, com també ho fa a la nostra ciutat. Sant Cugat acumula ja 36 casos positius confirmats, afectant un total de 21 centres educatius del municipi.

Si la setmana passada parlàvem de centres educatius afectats, la xifra avui ja es duplica amb escreix. I és que les dades són canviants i cada dia hi ha noves informacions. Per aquest motiu, la conselleria d’Educació de la Generalitat ha posat en marxa un portal web anomenat Traçacovid, on actualitza diàriament la situació de la covid-19 als centres educatius. L’aplicatiu dona informació com la situació de l’escola (oberta o tancada), els casos positius de covid-19, els grups estables confinats d’alumnes i de personal docent o les proves PCR realitzades.

Clicant en aquest enllaç es poden consultar les dades per centre educatiu: Traçacovid

Com s’obtenen les dades?

Les dades dels casos covid-19 als centres educatius s’obtenen del buidatge de les dades que cada centre introdueix a l’aplicació Traçacovid. Aquesta aplicació dona suport als centres educatius en el marc del Protocol de casos covid-19 als centres educatius.

Els directors i directores són les persones encarregades d’introduir els possibles casos del seu centre al portal web, i també d’especificar l’estat del centre (obert o confinat). La Traçacovid recupera les dades del personal i de l’alumnat dels sistemes d’informació del Departament.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar