Tornen totes les parades del mercadet dels dijous

26/05/2020 – REDACCIÓ /

A partir d’aquesta setmana tornaran al mercadet dels dijous de Sant Cugat totes les parades. Si fins ara només estaven obrint les parades d’alimentació, amb l’entrada de la ciutat en fase 1, tornaran les 108 parades del mercadet.

mercat-dijous-santcugat
Fotografia d’arxiu del Mercat dels dijous

La Tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila, ha difós un vídeo a les xarxes socials per remarcar la importància de poder reprendre l’activitat econòmica local i agraeix l’esforç del teixit productiu de Sant Cugat per fer front a la situació generada per la pandèmia.

En aquest vídeo també ha dit que des de l’Ajuntament estan vetllant perquè es compleixi la seguretat amb “formació i assessorament als comerciants i amb suport al material de protecció i amb línies de suport d’ajuts directes” i ha agraït la “gran capacitat d’adaptació que han tingut els comerciants”.

Per evitar aglomeracions i poder complir amb les distàncies de seguretat s’amplien els carrers destinats a les parades. El mercadet dels dijous de Sant Cugat ocuparà la tradicional plaça d’Octavià, però també la plaça Augusta, els carrers Castellví, de la Torre i de la Creu, l’avinguda Cerdanyola i també la rambla del Celler.

Per garantir al màxim les mesures d’higiene l’Ajuntament repartirà mascarete si gels desinfectants durant el mercadet.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar