Tornen les 108 parades del mercadet dels dijous a Sant Cugat

28/05/2020 – REDACCIÓ /

Un total de 108 parades, totes les que hi havia abans de la pandèmia del coronavirus, han tornat al mercadet del dijous ara distribuïdes per carrers on fins ara no havien arribat, com l’avinguda Cerdanyola o la rambla del Celler. Per aquest motiu s’han hagut d’ampliar els espais per poder complir amb les distàncies mínimes de seguretat.

Amb la crisi del coronavirus només estaven permeses les parades d’alimentació però amb l’entrada de la fase 1, el mercadet dels dijous de Sant Cugat ha tornat amb totes les seves parades, ocupant la tradicional plaça Octavià però també la plaça Augusta, els carrers Castellví, de la Torre i de la Creu, l’av. Cerdanyola i també la rambla del Celler. Si abans de la pandèmia s’estudiava ampliar el mercadet fins a la nova avinguda de Cerdanyola, ara la necessitat ho ha fet una realitat.

Vila, tinenta d’alcaldia de Comerç, i Gallardo, regidor de Mobilitat, visiten el mercat del dijous a la rambla del Celler. Imatge: Twitter Ajuntament

Per garantir al màxim les mesures d’higiene, l’Ajuntament ha repartit mascaretes i gels desinfectants en el mercadet. Alguns regidors i tècnics municipals han aprofitat que les parades arribaven fins a la porta de l’Ajuntament per a comprovar de primera mà com es succeïa aquest primer dia de tornada del mercadet dels dijous a plena capacitat.

Imatge: Twitter Ajuntament

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar