Tornen a obrir les sales d’exposicions de Sant Cugat

26/05/2020 – REDACCIÓ /

Després de més de dos mesos de tancament forçat motivat per les condicions derivades de la crisi sanitària del COVID-19 les sales d’art i exposicions públiques i privades de Sant Cugat estan tornant a obrir les portes. Una d’elles ha estat Canals Galeria d’Art, que ho ha fet amb una proposta adaptada als nous temps.

Obra de Neus Colet. Imatge de Canals Galeria d’Art

Canals Galeria d’art estrena una exposició física i virtual

Aquesta prestigiosa galeria santcugatenca ha dedicat la seva nova exposició a les dones artistes amb la mostra “La dona a l’Art” que ha decidit inaugurar de forma simultània a la seva seu física i a internet. Des de Canals Galeria d’Art asseguren que el món de l’art encara s’ha de sensibilitzar en la lluita contra el masclisme, ja que, per exemple, mentre que el 70% de les llicenciades en art són dones, les seves obres no es reflecteixen en el mateix percentatge en museus i galeries. La nova exposició inclou obres de Carmen Anzano, Francisca Blázquez, Romy Castro o Neus Colet, entre d’altres.

“La dona en l’Art” es podrà veure al primer museu-galeria de la ciutat fins aquest setembre.

https://www.youtube.com/watch?v=7j73Woh8ReQ

Però les galeries d’art privades no són les úniques que han obert les portes aquesta setmana, també ho han fet els centres d’art municipals. Per ara no torna l’activitat de cursos i tallers, només ho fan les sales d’exposicions del Centre d’Art Maristany, el Centre Grau-Garriga d’Art Tèxtil Contemporani, l’espai Lleixes i la sala d’exposicions de la Casa de Cultura.

Casa de Cultura

A la sala d’exposicions de la Casa de Cultura, podreu visitar el projecte “Inspiradores” de l’artista santcugatenca Marta Ballvé.

Centre Grau-Garriga d’Art Tèxtil Contemporani

El Centre Grau-Garriga d’Art Tèxtil Contemporani oferirà els darrers mesos d’exposició de “Cent anys de tapís a Sant Cugat”, una exposició comissariada per Pilar Parcerisas.

Centre d’Art Maristany

El Centre d’Art Maristany reobre amb dues noves exposicions. D’una banda, a l’espai Lleixes s’hi podrà visitar “Rostres” de l’artista santcugatenca Núria Lladó. D’altra banda, a la sala d’exposicions s’hi podrà visitar una selecció de fotografies de la sèrie “El Passeig solitari” (1998) de Pere Formiguera i “Sant Cugat del Vallès” (2000) d’Humberto Rivas.

Totes les sales d’art municipal obriran amb el seu horari habitual.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar