Torna el festival LUMÍNIC amb més de 20 exposicions fotogràfiques

25/02/2021 – Tina Forest Illas /

Sant Cugat acollirà una nova edició del festival LUMÍNIC, una nova oportunitat per endinsar-se en el món de la fotografia contemporània

Enguany el festival oferirà un total de 23 exposicions que giraran al voltant del concepte del multivers, un terme de física quàntica que serveix per definir el conjunt dels universos existents, els també anomenats universos paral·lels. A partir d’aquí els autors treballaran temes com les diferents capes de realitat o la concepció de l’espai-temps, entre d’altres.

Autor: Roger Ballen

A més de les mostres fotogràfiques també s’organitzaran altres activitats, com ara taules rodones o visites guiades.

Entre els fotògrafs participants al festival destaquen noms com el del novaiorquès Roger Ballen, la basca Bego Antón, la polonesa Hanna Jarzabek o els catalans Jordi Guillumet i Mònica Roselló, Xavi Bou Roger Grasas i Xavier Miserachs.

Autor: Xavi Bou

L’any passat, el festival LUMÍNIC es va veure obligat a suspendre la seva programació a causa de la covid-19. L’edició d’enguany donarà el tret de sortida el proper 18 de març, i durarà fins el dia 2 de maig, uns mesos en què tots aquells santcugatencs amants de la fotografia contemporània podran gaudir del treball fotogràfic d’aquests artistes en diferents espais de la ciutat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar