Televisió Sant Cugat tornarà a oferir partits en directe, tan aviat es reprenguin les competicions

14/10/2020 – Redacció /

Tan aviat es reprenguin les competicions dels equips santcugatencs, la nostra cadena us tornarà a oferir un partit en directe cada setmana. Televisió Sant Cugat vol recolzar ara més que mai als equips de la nostra ciutat, cobrint diverses disciplines i categories, tant masculines com femenines.

La temporada de retransmissions la va obrir el primer equip del Sant Cugat F.C. que es va enfrontar dissabte 10 d’octubre al Llefià i va aconseguir una victòria per un contundent 4 a 0, en un partit força interessant que es va poder seguir per televisió i que també va registrar tot un rècord de visualitzacions al nostre canal de youtube.

Després de l’aturada de 15 dies a les competicions esportives, serà el torn del Futbol Sala Sant Cugat amb una cita doble. Aquella jornada us oferirem dos partits en directe que reemetrem durant els dies posteriors en diferents horaris i de forma íntegra. L’objectiu de Televisió Sant Cugat és apostar per l’esport local i de base en una nova temporada que està sent complicada i en la que els nostres equips necessiten més suport que mai.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar