S’inaugura el mural del Pi d’en Xandri del Muntanyenc

22/03/2019 – REDACCIÓ /

Aquest dissabte el Club Muntanyenc de Sant Cugat va organitzar un acte a La Pollancreda on es va inaugurar un mural dedicat al Pi d’en Xandri presentat per les generacions actuals de l’Esplai Sarau del club i coordinat per l’artista Martí Urroz.

mural-pi-xandri
Mural del Pi d’en Xandri

Aquest esdeveniment va servir com a recordatori i commemoració al patrimoni social i natural de Sant Cugat i  per evocar el controvertit atemptat contra el pi d’en Xandri, símbol natural singular de la nostra ciutat, que enguany farà 22 anys.

També es va celebrar el 22è aniversari de la manifestació multitudinària organitzada per la plataforma Defensem Torre Negra que aplegà 4.000 persones i que va esdevenir en la protecció de l’entorn natural de Sant Cugat que, sense la mobilització ciutadana, enguany estaria ple d’edificis.

El CMSC i, en especial, l’Esplai Sarau, van prendre una rellevant i activa participació en la plataforma de Defensa de Torre Negra.

Va ser al parc de la Pollandreda, on la Rambla del Celler gira i neix el carrer Puig i Cadafalch; on hi ha un mur i just a sota es descobreix de nou la riera.

Aquesta inauguració forma part dels actes especials de celebració del 75è aniversari del grup.

Pots veure en aquest vídeo de TV Sant Cugat l’especial sobre la història del Pi d’en Xandri, un símbol santcugatenc.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar