Saps quin serà el recorregut de la 5a etapa de La Volta Catalunya a Sant Cugat?

22/03/2019 – REDACCIÓ /

El divendres 29 de març Sant Cugat acollirà per primer cop un final d’etapa de La Volta Catalunya. Tens intenció d’anar de veure’l en directe? Vols saber per on passaran els corredors? T’ho expliquem!

volta-catalunya-santcugat

 

Els corredors entraran per la carretera de Rubí, seguiran per l’avinguda Rius i Taulet i Francesc Moragas i acabaran a l’avinguda de Gràcia, on estarà situada la línea de meta.

Està previst que el corredors entrin a Sant Cugat per l’avinguda Rius i Taulet a les 16 hores i 41 minuts.

Es recomana que el públic arribi amb suficient antelació a la meta, per si els corredors s’avancen.

A la línea de meta, el públic podrà seguir la darrera hora i mitja de l’etapa per una pantalla gegant.

L’arribada a l’Avinguda de Gràcia dels ciclistes es preveu que sigui a les 16:46 minuts. L’inici de pòdium està previst que sigui als 10 minuts d’acabar l’etapa.

Els santcugatencs tindrem l’oportunitat de veure en persona a grans figures del ciclisme mundial com Chris Froome de l’equip Sky, Alejandro Valverde, de Movistar o Simon Yates, del Mitchelton-Scott.

Aquesta estació correspon a la cinquena etapa de La Volta Catalunya, que començarà el mateix dia 29 de març a Puigcerdà i tindrà un recorregut de 188,1 km.

Pots veure en aquest mapa que ha facilitat l’ajuntament el recorregut del final d’etapa de La Volta i els itineraris alternatius.

volta-catalunya-santcugat_talls

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar