Sant Cugat s’engalana de Nadal amb la tradicional Encesa de Llums

(1/12/2023 – Redacció)

Sant Cugat s’ha il·luminat per rebre les festes de Nadal amb la tradicional Encesa de Llums a la plaça d’Octavià. Un acte que cada any omple la plaça i que enguany va arrencar amb activitats com un taller de pintacares o una xocolatada a càrrec dels estudiants de restauració de l’Institut d’FP Sant Cugat.

A les 17:30 h, una cercavila va recórrer els carrers del centre fins a acabar a la plaça d’Octavià, moment en què es va donar pas a l’encesa de llums i a un espectacle de dansa, a càrrec de l’Escola Fusió i l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat. 

Aquest any s’han instal·lat més de 382.000 punts de llum que ja il·luminen tots els barris de la ciutat. Una aposta de l’Ajuntament per l’estalvi energètic amb una reducció d’un 10,6 % de consum respecte l’any vinent. Això si, aquest any també s’han reduït les llums nadalenques en 14.000 punts LED i hi haurà menys arbres decorats i motius nadalencs, tot i que s’incrementa el nombre de figures 3D i el “cel de Nadal”. Aquesta novetat en la il·luminació del Nadal aquest any arriba al 1,3 km, s’allarga 100 metres més respecte el Nadal passat i anirà des de la plaça de Lluís Millet fins a l’avinguda Cerdanyola amb carrer Borrell.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar