Sant Cugat se suma el 2 de juny a la mobilització “Recuperem els carrers”

31/05/2020 – REDACCIÓ /

El pròxim dimarts 2 de juny Sant Cugat se sumarà a la mobilització de base “Recuperem els carrers” amb una cassolada a les 8 del vespre a la plaça d’Octavià.

Fotografia de cartells del moviment “Recuperem els carrers” a Tarragona. Foto de Jovent Republicà Camp de Tarragona

Diverses organitzacions juvenils i de base com La Xesca, Arran Sant Cugat o Hora Bruixa s’ha sumat a aquesta mobilització impulsada pel  compte de Telegram anònim “Recuperem els carrers” i que ha impulsat arreu de Catalunya l’organització socialista d’alliberament nacional “Endavant”.

Segons el manifest que va penjar aquesta entitat a la seva pàgina web l’11 de maig, aquesta mobilització té com a objectius principals recuperar els carrers per assenyalar els culpables de la crisi econòmica, lluitar contra la violència masclista i respondre als abusos dels governs.

Aquesta manifestació haurà de seguir el protocol anunciat pel Govern català el passat 15 de maig per garantir la seguretat dels participants.

La manifestació de dimarts suposarà, a més, el retorn de l’esquerra anticapitalista als carrers de la nostra ciutat després del decret de l’estat d’alarma del passat 14 de març arran de la pandèmia del coronavirus.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar