Sant Cugat ret homenatge al futbolista del Girona FC David López

L’Ajuntament a ofert una recepció oficial al futbolista santcugatenc David López per la seva temporada històrica al Girona FC. L’acte s’ha dut a terme al camp de futbol de can Magí amb la col·laboració de la Penya Blaugrana Sant Cugat, de la que el jugador va formar part com a benjamí a la temporada 1988-89.

David López va ser capità durant molts anys del RCD Espanyol, on va jugar la major part de la seva carrera com a professional i després de passar també pel Nàpols, ha aconseguit ara un dels seus majors èxits amb el Girona FC que ha aconseguit aquesta temporada una històrica tercera posició en la 1a Divisió i la classificació per a la Champions League.

La recepció a David López s’ha fet en un acte obert a tothom, on ha participat l’alcalde de la ciutat, Josep Maria Vallès, acompanyat del president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, i de molts representants d’altres clubs de la ciutat. També de molts joves jugadors de l’Escola de Futbol Hristo Stoichkov (H8S) i l’altres escoles i clubs de la ciutat.

L’acte va acabar amb una entrega d’obsequis i del llançament de diversos penals. Van ser molts els joves jugadors santcugatencs que van tenir l’oportunitat d’aturar un penal al futbolista homenatjat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar