Sant Cugat és el 3r municipi de l’Estat amb més renda per habitant

(24/05/2022 – Redacció)  

Sant Cugat és el tercer municipi de l’Estat amb una renda per càpita més alta, amb 21.122 euros, segons dades del 2019 publicades aquest dilluns per l’INE. Entre el rànquing de les deu ciutats amb més renda per habitant de l’Estat també hi ha Sant Quirze del Vallès, amb 18.931 euros de mitjana. A la primera posició trobem Pozuelo de Alarcón a Madrid amb 26.367 euros.

FOTO:MANÉ ESPINOSA. COMERÇ. CARRER SANTA MARIA

Sant Cugat, la ciutat catalana amb més esperança de vida: 84 anys

Sant Cugat també és la localitat catalana més ben situada a nivell de tot l’Estat pel que fa a nivells d’atur, amb un 6,4% i també pel que fa a l’esperança de vida, amb una mitja de 84 anys. Barcelona i Madrid concentren els 10 barris amb major renda neta mitjana anual per habitant, entre els quals hi ha Pedralbes, les Tres Torres i Sant Gervasi.

Pel que fa a l’atur, a banda de Sant Cugat, entre les localitats amb menys desocupats hi ha Castelldefels, Barcelona i Cerdanyola del Vallès. De nou, cap municipi de Catalunya apareix entre els que tenen taxes més elevades d’atur. Lideren la llista Linares (Jaén) i la Línea de la Concepción (Cadis).

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar