Sant Cugat commemora el 8M reivindicant les sexualitats lliures, desitjades i consentides

03/03/2021 – Tina Forest Illas /

L’Ajuntament de Sant Cugat ha presentat el seu programa d’activitats per commemorar el dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones Treballadores.

Es tracta d’un programa amb una quarantena d’activitats que sota el lema “Construïm les nostres sexualitats” pretén reivindicar les sexualitats lliures, desitjades i consentides, i trencar amb els estereotips imposats per la societat cisheteropatriarcal.

Entre els actes més destacats es duran a terme, el diumenge dia 7, una jornada reivindicativa, lúdica i de sensibilització pels drets de les dones, que tindrà lloc a la plaça d’Octavià amb l’exposició “Donant voltes a la sexualitat”, un taller “Tik Tok” o la caravana pedagògica “La Sex Truck”, entre d’altres.

El dilluns dia 8 de març es durà a terme l’acte institucional a la plaça de la Vila, amb la lectura d’un manifest i una actuació teatral.

Totes aquestes activitats pretenen posar de manifest que l’objectiu principal de les sexualitats és el plaer.

També es duran a terme tres exposicions amb una mirada feminista, “De camí a casa”, de Leia Goiria, “Donant voltes a la sexualitat”, de SidaStudi i “Elles també”, d’Anna Surinyach.

A les activitats del dia de la dona hi han participat tot un seguit d’entitats, com la Fundació Solidaritat de la UB, Escoles Coeducatives o l’Associació Noestasola, entre d’altres.

Es pot consultar la resta de la programació a la web de l’Ajuntament.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar