Sant Cugat Comerç, Sant Cugat Empresarial i la nova associació de restauradors locals, en contra de l’anella de mobilitat verda

24/05/2020 – REDACCIÓ /

Sant Cugat Comerç, Sant Cugat Empresarial i la nova associació d’empresaris del sector de la restauració de Sant Cugat han difós un comunicat conjunt per mostrar el seu rebuig a l’anella de la mobilitat verda impulsada per l’Ajuntament de Sant Cugat.

Consideren que aquesta iniciativa “provocarà un problema circulatori que impedirà a la ciutadania arribar al centre de la ciutat.”

A més, entenen aquesta decisió, juntament amb la situació de crisi actual que està vivint el sector, “no ajuda gens ni mica al comerç, que es debat entre la vida i la mort”.

Les tres entitats reclamen diàleg entre totes les parts, ja que és molt important estar units en aquests moments. En aquest aspecte, ofereixen la seva col·laboració a l’Ajuntament de Sant Cugat, per treballar de forma transversal amb cada una de les àrees que poden aportar solucions per afavorir el comerç de la ciutat.

L’Anella verda vol ampliar l’espai de vianants i de bicicletes la distància de seguretat a les principals vies del centre, com la rambla de Ribatallada, el carrer de Francesc de Moragas, Rius i Taulet, Lluís Companys o el carrer d’Àngel Guimerà.

Aquestes tres associacions representen gairebé a 600 empreses de Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar