Sant Cugat celebra la Diada

08/09/2021 – Redacció

Sant Cugat celebrarà de nou la Diada Nacional de Catalunya però tots els actes tinguin un aforament limitat. L’entrada, per tant, serà lliure i no caldrà reserva prèvia i en cas d’arribar al màxim d’aforament permès es tancarà l’accés. Així mateix, s’aplicaran tots els protocols de prevenció, és a dir distància i gel hidroalcohòlic, per garantir la seguretat dels assistents.

Al matí, a les 9h, les entitats i els partits polítics realitzaran l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova. Només podrà assistir un màxim de 6 persones per cada entitat. A les 11h es farà l’ofrena institucional i cant de “Els segadors” amb Quartet Bross i uns minuts més tard seran el torn del discurs institucional de l’alcaldessa Mireia Ingla.

Les activitats a la ciutat s’aturaran fins a les 20h que es farà una ballada de sardanes a la plaça d’Octavià amb aforament limitat.

Manifestació a Barcelona

La manifestació d’aquest 11 de setembre, organitzada per diferents entitats independentistes, serà centralitzada a la ciutat de Barcelona. Es tractarà d’una marxa en moviment que anirà de la plaça Urquinaona fins al parc de la Ciutadella i que com cada any, la manifestació començarà a les 17.14 h.

.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar