Sant Cugat celebra el Dia Internacional de la Dansa

(02/05/2022 – Redacció)  

Aquest 29 d’abril s’ha commemorat el Dia Internacional de la Dansa, una celebració que a Sant Cugat s’ha allargat una setmana amb una dotzena d’activitats, sota el nom Sant Cugat Balla. Els dos darrers anys no s’havien pogut organitzar per les resctricions de la pandèmia, però aquest 2022 sí que s’han pogut veure als carrers de la ciutat diferents estils de dansa, des de clàssica passant per balls llatins i danses urbanes- freestyle.

Moment del Sant Cugat Balla a la plaça d’Octavià

Una de les activitats amb més participació van ser les danses a la plaça organitzades per Esbart Sant Cugat i Grup Mediterrània.

A més dels espectacles de carrer, la dansa també omplir escenaris on normalment no estem acostumats a veure exhibicions de dansa. És el cas del Decathlon del Centre Comercial Sant Cugat, on va actuar el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat.

A La Sala Clavé del La Unió, el públic va poder veure “tastets” de diferents estils de dansa: des del flamenc, la dansa urbana, la dansa contemporània o la dansa clàssica.

“Tastets de Dansa a la Unió” van estar conduïts pel santcugatenc Guille Vidal-Ribas, actor, ballarí, coreògraf i investigador en arts escèniques. Una activitat organitzada per la Taula de Dansa que engloba l’Escola Sant Cugat, l’escola La Tacones i Laura Esteve Centre de Dansa.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar