Salut proposa reduir a sis el nombre màxim de persones en reunions socials

23/09/2020 – Redacció /

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha anunciat que el Departament de Salut proposarà al Procicat reduir de deu a sis el nombre màxim de persones que poden participar en reunions socials a Catalunya. La nova mesura es planteja després de l’empitjorament de la situació de la pandèmia en els últims dies.

Argimon ha explicat que la proposta es portarà a la reunió del Procicat de dijous o divendres i que seria d’aplicació immediata en cas que s’acceptés. De la mateixa manera, ha apuntat que si la mesura no funciona es retirarà.

A més, ahir es va aprovar la reducció de la quarantena de 14 a 10 dies, una nova mesura que confien serveixi per “augmentar-ne el compliment i reduir els contagis”.

Actualització 23/09/2020:

El comitè de direcció del Pla PROCICAT, a proposta del comitè tècnic, ha aprovat aquest matí la proposta dels Departaments de Salut i Interior de limitar les reunions socials, tant en l’àmbit públic com privat, a un màxim de sis persones a tot el país, i no 10 com fins ara. La limitació, que no s’aplica a persones convivents, té com a objectiu reduir el nombre de contagis per covid-19, que majoritàriament ara es donen en l’àmbit interfamiliar i en l’entorn social més proper. En coherència amb aquesta mesura, escau també limitar a sis el nombre de persones que poden ocupar una taula o agrupacions de taules en els establiments d’hoteleria i restauració, tant en espais interiors com en terrasses.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar