Retirada la pancarta amb el lema “Llibertat presos polítics” de la façana de l’Ajuntament per ordre judicial

26/06/2021 – Redacció /

En data 16 de juny el jutjat del contenciós administratiu número 10 de Barcelona ha notificat a l’Ajuntament la resolució on s’insta a la retirada immediata de la pancarta i llaç groc de la façana de l’Ajuntament de Sant Cugat. Tot i que contra aquesta execució de sentència es pot interposar recurs, aquest recurs no suspèn l’execució i la retirada de la pancarta és d’obligat compliment. Per aquest motiu la pancarta s’ha retirat aquest matí.

L’execució de la sentència fa referència a la sentència del jutjat del contenciós administratiu número 10 de Barcelona de 9 de novembre de 2020 en què el jutjat falla que es declara contrari a dret, i per això s’anul·la l’actuació material, ordenant la retirada immediata i definitiva d’aquells símbols (pancarta i llaç groc) de la façana de l’Ajuntament de Sant Cugat. Aquesta resolució no va ser ferma i contra la mateixa es podia interposar recurs d’apel·lació davant la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

El 9 de desembre de 2020 l’Ajuntament va formular un recurs d’apel·lació perquè es dicti una resolució en què es revoqui la sentència de 9 de novembre de 2020 i es desestimi íntegrament la demanda, tot determinant que no existeix via de fet, declarant la conformitat a dret de la instal·lació de la pancarta amb l’expressió “llibertat presos polítics” i el llaç groc que l’acompanya. La resolució d’aquest recurs encara no s’ha produït, tot i això, el jutjat insta a l’execució de la sentència de forma immediata.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar