Recomanacions a l’hora d’anar a la platja, això sí, per fer-ho amb seguretat

27/07/2020 Redacció /

Aquest estiu, sempre que condicions de la nostra zona sanitària ho permetin, ens podem desplaçar a la costa per passar el dia a la platja, això sí, per fer-ho amb seguretat, cal aplicar algunes mesures de prevenció. 

Platja Es Trenc, Colònia Sant Jordi, Mallorca

Abans d’anar-hi, seria interessant informar-nos de si la platja a la que volem anar té limitacions d’accés, aparcament o permanència. Alguns ajuntaments, com el de Barcelona, indiquen als seus portals l’estat d’ocupació de les platges. Altres ajuntaments, han optat per fer servir aplicacions per a mòvils que ens poden indicar el nivell d’ocupació i fins i tot fer reserves per accedir-hi.

A l’hora de triar la platja, prioritzeu l’accés a platges vigilades i intenteu accedir en horaris o zones de menor afluència.. 

Limit les hores de permanència per reduir possibles aglomeracions.

– Respecta la distància de seguretat de, al menys, dos metres, amb altres banyistes, tant a l’aigua com a la sorra, i entre els objectes personals, com ara tovalloles, gandules i para-sols. Aquesta distància no és necessària entre persones convivents.

– Pots fer ús de les dutxes i els rentapeus a l’aire lliure.

– Si has d’anar al lavabo, fes-ho individualment, excepte en el cas de persones que necessitin assistència.

– Renta’t les mans amb freqüència.

– Evita compartir menjar i estris de bany.

– Segueix les indicacions dels responsables dels establiments de lloguer de motos aquàtiques, pedals d’aigua i altres instal·lacions autoritzades.

– Recorda que no poden anar a la platja ni fer ús de les instal·lacions les persones que presentin símptomes o estiguin en aïllament domiciliari degut a un diagnòstic per COVID-19, o que es trobin en període de quarantena domiciliària per haver tingut contacte estret amb alguna persona amb símptomes o diagnosticada de COVID-19.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar