Registren un disc amb obres de Salvador Brotons i les santcugatenques Mercè Torrens i Carme Talleda

(12/3/2024 – Redacció)

Durant aquests dies s’està enregistrant a la Societat General d’Autors de Barcelona un nou disc que portarà per títol “De sant Cugat al món; cançons rebels” i que inclou obres de tres compositors molt vinculats a la ciutat: Salvador Brotons, director de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, i de les santcugatenques Mercè Torrens i Carme Talleda.

L’enregistrament conté un cicle d’obres del mestre Salvador Brotons sobre poemes de Miquel Martí i Pol. Una obra titulada “Els bells camins” que es va estrenar ara fa un any a Sant Cugat interpretades per la soprano M. Teresa Garrigosa i la pianista Carme Talleda.

Fotografia cedida per Maria Teresa Garrigosa.

El disc també inclourà quatre cançons de Mercè Torrens sobre textos de Salvador Espriu i la poetessa Mercè Corretja Torrens. 


De Carme Talleda, a banda d’una sèrie de cançons, de caràcter intimista, destaca el tema “Persistirem”, dedicat a Jordi Turull i Blanca Bragulat. A l’enregistrament, també s’inclourà l’estrena de “Tres cançons criolles”, amb lletra i música de la mateixa Carme Talleda. La pianista i compositora santcugatenca espera que “aquest enregistrament tan nostre desperti l’interès de la ciutadania, així com la col·laboració i l’entusiasme de les institucions de la ciutat”.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar