Presentació del llibre “Castells de Catalunya”, amb concert de blues de la banda “Thee Time Losers”.

20/08/2021 – Redacció /

L’escriptor i periodista santcugatenc Daniel Romaní presenta aquest diumenge 22 d’agost al Castell de Martí Sarroca el seu darrer llibre, Castells de Catalunya editat per Viena Edicions 2020. La Vetllada començarà a les 19 h on l’autor presentarà el llibre i després els assistents podran gaudir de l’actuació de la banda de blues.

L’entrada serà gratuïta, però caldrà baixar-se l’aplicació Sant Martí Sarroca, disponible per Apple i Android.

“Castells de Catalunya” és un recorregut per 50 fortaleses extraordinàries i visitables del país. En són protagonistes els patis d’armes, els revellins, les garites, els jardins, les presons, les torres, els camins de ronda, les contramines, les esglésies… però sobretot les històries que hi ha passat. El llibre recull els reportatges d’aquesta temàtica publicats al diari ARA l’estiu del 2019, Els de les comarques lleidatanes van rebre el Premi Turístic Internacional “Pica d’Estats”, atorgat per la Diputació de Lleida.

Daniel Romaní, de la seva web::

Vaig néixer a Barcelona l’any 1966 i fa molts anys que visc a Sant Cugat del Vallès. Estic casat amb l’Elisabet i tinc tres fills, l’Arnau, el Jan i el Martí.

Sempre m’he dedicat a escriure: literatura juvenil, patrimoni natural i cultural, i biografies. Escriure és… viure dues vegades.

I quan puc em dedico a altres coses, bona part de les quals he viscut des de petit. El meu avi era professor de piano, i me’n va ensenyar. A casa, cada vespre, la banda sonora no era pas la televisió sinó el piano de cua que tocava el pare. M’apassiona tocar el piano.

De petits estiuejàvem al Maresme, on vaig aprendre a navegar. Dels set germans soc qui més he continuat amb la vela.

“No voldria passar per aquesta vida de puntetes. Miro d’aportar alguna cosa, de fer feliços els altres, sense esperar res a canvi, encara que em costa aconseguir-ho”.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar