“Pedra i Sang” torna amb relleu generacional del 25 al 28 de desembre

(5/12/2023 – Redacció)

L’espectacle de Nadal més propi i genuí de Sant Cugat torna aquest any amb la seva 21a edició amb un relleu generacional a la direcció que passa a mans de Martina Vilarasau. La nova directora destaca que “aquest any hi ha una direcció molt femenina darrere de l’espectacle”. Marta Uxan és la nova ajudant de direcció, un equip de regidoria i vestuari femení i també com a novetat, Cris Martínez assumeix la direcció musical.

Aquesta és la 21a edició en què els Amics de Pedra i Sang relata en clau de tragicomèdia musical, l’assassinat de l’abat Biure en mans del noble Berenguer de Saltells la nit de Nadal de 1350 mentre oficiava la missa del gall. Aquest any es duran a terme sis funcions del 25 al 28 de desembre a Sala Capitular del Monestir.

A més de les funcions, també s’han organitzat diverses activitats paral·leles com la conferència “L’assassinat de l’abat Biure, el crim més sonat de Sant Cugat” el 12 de desembre, la visita guiada d’abans de les funcions del 26, 27 i 28 de desembre pels llocs on van succeir els fets reals: o el Camí de Justícia, la ruta des de Cerdanyola a Sant Cugat que emula el recorregut de l’assassí Berenguer de Saltells, del 22 de desembre.

Les entrades per a aquesta edició tan especial d’aquesta tragicomèdia ja es troben a la venda a www.pedraisang.cat amb un preu de 15 €.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?

Directe TV

També et pot interessar