Per a 4 persones:
20 pebrots del piquillo
2 patates grans
2 ous
1 ceba
1 botifarró d’arròs
(morcilla)
3 dents d’all (opcional)
Oli d’oliva
Sal
Julivert
Elaboració:
- Salar 16 pebrots i cuinar durant 10 minuts en una paella amb oli calent. Reservar.
- Saltejar en una paella amb oli l’interior d’un botifarró d’arròs. Reservar.
- Fer una truita amb les patates, la ceba i els ous. Quallar al gust i triturar amb la batedora. Disposar la massa en un bol i afegir el botifarró cuit.
- Amb l’ajuda d’una màniga pastissera, emplenar els pebrots del piquillo un a un.
- Disposar els pebrots en una safata de forn amb un raig d’oli i forneja durant 10 min a 180º.
- Per fer la salsa: Trossejar els 4 pebrots restants i saltejar en una paella amb una mica d’oli amb el foc fort. Afegir una mica d’aigua, salar i deixar reduir uns 10 minuts. Triturar els pebrots per aconseguir una salsa.
- Emplatar els pebrots amb la salsa calenta, decorar amb una mica de julivert i pintar els pebrots amb un pinzell i oli perquè quedin brillants.
Per Maribel Caravantes