26/07/2019 – REDACCIÓ /
El passat 17 de juliol va morir Vittorio Giordano, propietari del restaurant Piccola cucina de La Floresta, que va tancar les portes el passat mes d’abril després de 10 anys de servei.
Molt aviat el restaurant de Vittorio Giordano es va fer popular a Sant Cugat. En el número 10 de la Revista Sant Cugat Magazine, hi podem llegir una crítica gastronòmica del local i una descripció de la persona de Giordano.
“L’amo, el senyor Vittorio, amb el qual vaig tenir una bonica tertúlia, és l’únic cambrer del restaurant. Tot un honor de cambrer, que a mesura que et va portant els plats, et va explicant què són, com estan elaborats, quins ingredients porten i la seva procedència. És molt enriquidor poder gaudir d’un plat autèntic i amb caràcter si te’l serveixen amb una història al darrere”.
En el grup del Consell de Barri de La Floresta se li ha escrit un homenatge pòstum, que podeu llegir en aquest enllaç.