Mor Pere Pahissa, santcugatenc vinculat al teatre i a la ràdio local durant tota la seva vida

26/01/2021 – Tina Forest Illas /

El santcugatenc Pere Pahissa ha mort aquest dilluns a l’edat de 76 anys, després de patir un ictus la setmana passada. Pahissa, molt conegut al municipi, ha estat vinculat al teatre i a la ràdio local durant tota la seva vida.

Va ser un dels primers locutors de Ràdio Sant Cugat i va seguir col·laborant amb Cugat Mèdia fins abans de ser hospitalitzat a Mútua Terrassa. Se’l recorda per programes com “Roda d’Amics”, on compartia espai amb Joan Fàbregas. Pahissa i Fàbregas també van posar veu als personatges de Medir i Cugat, dos pagesos que criticaven l’actualitat en un programa que va tenir fins i tot versió televisiva.

En la vessant teatral va destacar per les seves interpretacions del Monjo estudiós a l’obra de ‘Pedra i Sang‘. Dolors Vilarasau ha destacat les seves qualitats interpretatives sobre l’escenari. També va ser un dels fundadors, als anys 90, dels tradicionals balls dels dissabtes a La Unió.

Pahissa també es va atrevir amb la pintura, amb la qual va exposar la seva obra en diverses ocasions.

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla i la regidora Esther Madrona, així com amics i companys de professió han volgut expressar el seu missatge de condol a través de les xarxes socials.

Televisió Sant Cugat reemetrà durant aquesta setmana el muntatge “Passi-ho bé, Senyor Sagarra”. Una de les Lectures a la fresca on va participar Pere Pahissa i on va realitzar una de les seves millors interpretacions.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar