Mor Elena Degollada als 59 anys, vocal de l’EMD de Valldoreix

(29/04/2022 – Redacció)  

Elena Degollada Bastos ha mort als 59 anys després d’una llarga malaltia. Elena Degollada era vocal de l’equip de govern de l’EMD de Valldoreix des de l’any 2016, quan va substituir en el càrrec a Xavier Gavaldà i exercia de vocal d’Economia, Participació Ciutadana, Gent Gran, Comerç i Serveis Socials de l’administració valldoreixenca.


Elena Degollada va repetir en el càrrec de vocal de l’equip de govern de l’EMD de Valldoreix després de les eleccions municipals de l’any 2019, quan el president Josep Puig va revalidar la presidència i Junts per Sant Cugat va obtenir 3 vocalies al Ple de la Junta de Veïns de la corporació local valldoreixenca.


La carrera professional de Degollada -llicenciada en filologia anglogermànica- es va desenvolupar en el món de la docència com a professora d’anglès i llengües.


L’EMD de Valldoreix ha lamentat la mort de la vocal i ha realitzat un minut de silenci davant de la Casa de la Vila, a més de decretar tres dies de dol oficial, als que també s’ha sumat l’Ajuntament de Sant Cugat, durant els quals les banderes lluiran a mig pal i se suspendran tots els actes institucionals.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar