“Moments històrics”

Moments històrics

francesc-duch-model-opinio
El passat 15 de juny es va tancar un cicle de 32 anys del mateix govern a la ciutat. Aquell dia va començar una nova etapa per a Sant Cugat.

Un grup de tretze persones, vuit dones i cinc homes, de diferents procedències i colors polítics, ens hem empoderat i ens hem posat d’acord, amb molta il·lusió i coneixement, per iniciar un nou projecte, un canvi de rumb en el govern de la ciutat que tant estimem però que té moltes coses a millorar.

Volem que el preu dels habitatges no sigui un impediment perquè els nostres fills, filles, amistats o avis i àvies es puguin quedar viure a la nostra ciutat. Volem que Sant Cugat no sigui un dels municipis amb majors desigualtats socials de Catalunya. Volem que Sant Cugat no sigui el municipi metropolità amb el major consum d’aigua potable per habitant. Volem moure’ns entre els barris sense haver d’agafar el cotxe. Volem una administració transparent, participativa i sense cap ombra de corrupció. Volem una ciutat complexa, diversa i cohesionada.

Hem posat les persones com a prioritat i tenim el suport de la majoria de veïnes i veïns per tirar-lo endavant. Hem viscut un canvi històric i ara comença una nova etapa. Assumim contradiccions però treballarem de valent per demostrar que aquest canvi era necessari i indispensable. Ara, a treballar de valent!

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar