Menys del 50% dels usuaris de residències de Sant Cugat han donat positiu en coronavirus

29/04/2020 – REDACCIÓ /

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha participat aquest mes d’abril en el programa Línia Directa amb l’Alcaldessa de TV Sant Cugat. Durant quasi 45 minuts Ingla ha contestat algunes preguntes dels ciutadans. Un programa que es pot veure avui a les 19:15h a TV Sant Cugat.

Una de les qüestions que s’han tractat durant el programa ha estat la situació de les residències. L’alcaldessa ha assegurat que actualment la situació a les residències de gent gran i persones amb discapacitat està més controlada i molt més tranquil·la. Ara com ara totes les persones de les residències, tant públiques com privades de la ciutat, unes 1.000 persones, han estat testades. Segons Mireia Ingla, “s’ha fet PCR a totes les persones de les residències. Per això sabem perfectament quina situació tenim. Menys de la meitat de les persones han donat positiu. També hi ha molts residents que el PCR ha donat positiu i són asimptomàtics”.

A la vegada tenir els resultats dels tests PCR ha permès als professionals i autoritats sectoritzar i aïllar les persones contagiades. Algunes d’elles han estat traslladades a l’Hospital General de Catalunya, ja que el centre hospitalari no està tan estressat com fa unes setmanes. Ingla ha recalcat que els test PCR són totalment fiables.

Foto: Ajuntament Sant Cugat


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar