Marxa Infantil: serà el 17 d’octubre i podran participar 800 parelles de 7 a 12 anys

15/09/2021 – Redacció

Des d’aquest dimecres 15 de setembre els nens i nenes de Sant Cugat ja es poden inscriure a la 62a Marxa Infantil de la Regularitat, la primera en pandèmia i que se celebrarà el diumenge 17 d’octubre. En cas de pluja es farà el diumenge 24 d’octubre. Un acte que no es va poder celebrar el passat 2020 per la pandèmia però que aquest any torna, això sí, amb novetats i mesures covid. 

61-marxainfantil4
La Marxa Infantil l’any 2019

Enguany, i per poder mantenir la distància de seguretat, el nombre màxim de parelles serà de 800, i no 1.000 com altres edicions. Per tant 1.600 infants d’entre 7 a 12 anys podran participar en aquesta marxa tradicional santcugatenca. Els nens i nenes hauran de dur la mascareta a l’inici i al final però durant el recorregut podran anar sense.

Un total de 140 voluntaris juntament amb Protecció Civil i Policia Local seran els encarregats de controlar i vetllar perquè la marxa funcioni correctament. El recorregut serà de 10,5 quilòmetres i comptarà amb dues parades per descansar.

Recorregut Marxa 2021
marxa-infantil-santcugat-2019
Instants de la Marxa Infantil de Sant Cugat

Pel que fa a les inscripcions, ja es poden realitzar fins al 30 setembre a la web de l’entitat organitzadora, el Club Muntanyenc Sant Cugat. El preu són 14 euros i els dies 5, 6, 7, 8 i 13 d’octubre es podrà anar a recollir el material a les instal·lacions del club.

I per aquesta edició tampoc podien faltar el cartell i la samarreta. El primer ha estat creat per Sara Martínez Ramos, de l’Escola Pins del Vallès mentre que el dibuix de la samarreta ha estat obra de Matías Passola, de l’Escola la Farga.

Cartell Marxa Infantil 2021
Dibuix Samarreta Marxa Infantil 2021

Com cada any Televisió Sant Cugat podreu seguir aquest esdeveniment per Televisió Sant Cugat que us oferirà les millors imatges de la Marxa Infantil.

.

.

 

.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar