Mai més corruptes a Sant Cugat

marco-simarro-cup

Per Marco Simarro, regidor de Joventut, de Participació i Barris

Convergència va robar també als santcugatencs. L’honorable dreta catalana del seny deixa petjada també al que era el seu feu polític. Una petjada en forma del ja famós 3%, aquella comissió tan necessària per a un partit que feia dels tripijocs una forma de parasitar les institucions.

Només un parell d’apunts. Primer, hi ha una qüestió estructural que té a veure amb la qualitat democràtica de les institucions. Com menys control democràtic tenim de les administracions públiques, més fàcil es fa governar sense transparència. I segon, hi ha la qüestió del dopatge polític. Aquest finançament il·legal, dopa i adultera la democràcia. Els mafiosos que parasiten les institucions aconsegueixen perpetuar-se als comandaments, en part, perquè tenen més diners per fer més campanyes, contractar més gent, fer propaganda, tenir opinadors a sou, etc. Per tant, entre altres coses, amb diners públics guanyen eleccions, es fan forts i manen contra els interessos de la majoria. És una estafa majúscula.

Fora bo que l’antiga convergència, que encara és present en molts càrrecs electes dels seus hereus dretans actuals, se’n fes càrrec. Fora bo que ho reconeguessin. Això no és cap cortina de fum i ningú es creu que al sector convergent i postconvergent ningú en sàpiga res. No som idiotes. Torneu la pasta i demaneu disculpes, com a mínim. Mai més lladres a Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar