L’Orquestra Simfònica i TV Sant Cugat renoven el seu conveni

21/10/2020 – Redacció /

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat i TV Sant Cugat han renovat un any més el seu conveni de col·laboració per fer difusió i promoció de la cultura de la nostra ciutat. Un objectiu comú que comparteixen les dues entitats i que es plasma en una amplia cobertura de l’activitat de l’orquestra en una temporada on la cultura necessita més suport que mai.

L’acord s’ha fet oficial amb la signatura del conveni per part de la presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos, i del director de TV Sant Cugat, Romà Ventura.

Televisió Sant Cugat va oferir en directe l’acte de presentació de la nova temporada de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat i farà un seguiment de tots els seus concerts, començant pel dedicat a Beethoven en el 250 aniversari del seu naixement, que obrirà la temporada el proper 23 d’octubre.  Un concert que com la resta dels programats es durà a terme respectant escrupolosament les mesures per fer front a la pandèmia, d’acord amb les directrius de les autoritats sanitàries de cada moment.

Una altre cita important del calendari serà el concert del 30è aniversari el proper 27 de novembre.

Televisió Sant Cugat farà un ampli seguiment d’aquests concerts i de tot el programa de l’Orquestra que aquesta temporada inclou un total de 6 produccions simfòniques, 2 amb orquestra de cambra i una conferència-concert.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar