L’Oficina Municipal d’Escolarització reforça el servei per atendre el procés de preinscripció escolar

12/05/2020 – REDACCIÓ /

L’Ajuntament de Sant Cugat ha reforçat el servei de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) per informar i orientar les famílies. Concretament l’OME amplia l’atenció telefònica (93 565 70 00 / de dilluns a divendres de 9 a 14 hores) i telemàtica (ome@santcugat.cat). A més, també atendrà presencialment (sempre amb cita prèvia) les famílies que tinguin dificultats per fer la preinscripció de forma telemàtica o de forma presencial als centres educatius que escullin en primera opció.

13aescola-santcugat

Calendari de preinscripcions

Com a mesura preventiva per evitar contagis de COVID-19, enguany es promou la preinscripció telemàtica. Només aquelles famílies que no puguin tramitar-la telemàticament, podran lliurar les sol·licituds de preinscripció de forma presencial amb cita prèvia al centre que escollin en primera opció o a l’OME.

El calendari i els tràmits de les preinscripcions són:

  • Segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria: del 13 al 22 de maig a través de preinscripcio.gencat.cat .

L’OME atendrà de forma presencial amb cita prèvia (excepcionalment i només en els casos ja esmentats) del 19 al 21 de maig. S’ha de sol·licitar a partir del 13 de maig trucant al 010 (telèfon fix) o al 900 104 941 (des de mòbil o fora del municipi).

Els centre educatius escollits en primera opció atendran de forma presencial i amb cita prèvia del 19 al 22 de maig.

L’OME atendrà de forma presencial (excepcionalment i només en els casos ja esmentats) del 25 al 29 de maig.

  • Ensenyaments postobligatoris: Batxillerat (27 de maig al 3 de juny), Cicles grau mitjà FP i arts plàstiques i disseny (2 al 8 de juny) i Cicles grau superior FP i arts plàstiques i disseny (10 al 17 de juny)

Tota la informació sobre les preinscripcions i les matriculacions es pot consultar a www.santcugat.cat/web/preinscripcio-2020-2021.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar