LGTBI+ Sant Cugat reinvindica “Bi-sivilitat”

24/09/2020 – Redacció /

El col·lectiu Sant Cugat LGTBI+ ha celebrat un acte en motiu del Dia de la Visibilitat Bisexual, que se celebra el 23 de setembre. Una quinzena de persones s’ha reunit a la plaça del Monestir, on han reivindicat que aquest col·lectiu és un dels més nombrosos a la nostra societat, però que alhora és un dels més invisibilitzats. 

Expliquen que es troben amb moltes persones, sobretot homes, que no surten de l’armari, i ho atribueixen a la falta de referents bisexuals, però també al fet que amb aquesta orientació sexual, es poden tenir relacions que des de la societat es veuen com a heteronormatives. El membre de Sant Cugat LGTBI, Jordi Brizo, explica que des del col·lectiu volen “ser aquests referents que no hem tingut perquè la gent sigui orgullosament bi i ho visqui amb normalitat”.

Des del col·lectiu treballen per poder normalitzar la bisexualitat a les escoles, una iniciativa que es volia posar en marxa el tercer trimestre de l’any passat. La membre de Sant Cugat LGTBI, Gisela Isàs, explica que malauradament aquesta iniciativa va quedar aturada per la covid-19, però que aquest curs esperen poder-ho tirar endavant.

L’acte ha finalitzat amb una fotografia grupal dels assistents amb els colors de la bandera bisexual.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?

Directe TV

També et pot interessar