Les escoles bressol municipals reobren aquest dilluns

03/06/2020 – REDACCIÓ 

L’Ajuntament ja té pràcticament enllestit el dispositiu per reobrir les escoles bressol municipals el pròxim dilluns 8 de juny, si el govern espanyol dona el vistiplau aquest divendres. L’obertura es farà seguint totes les indicacions higièniques i d’organització que el departament d’Educació de la Generalitat ha donat per permetre l’obertura d’aquests centres educatius.

L’objectiu de l’Ajuntament és poder ajudar les famílies d’aquests centres i oferir-los un servei d’acollida dels seus fills/es, especialment en el cas d’aquells pares que han de realitzar treball presencial. Una vegada reobrin, les escoles bressol es mantindran obertes com és habitual fins al 15 de juliol.

Imatge: Ajuntament de Sant Cugat


L’Ajuntament ha optat per acollir-nos a la possibilitat que ens ha ofert la Generalitat d’obrir les escoles bressol en la fase 2. Aquestes escoles obriran amb totes les garanties higièniques i sanitàries per atendre les famílies dels centres que ho necessitin. Les educadores actuaran amb gran professionalitat per acollir els infants i les famílies de la manera més amorosa possible en aquestes circumstàncies“, ha afirmat la regidora d’Educació, Pilar Gorina.

Seguint les indicacions de la Generalitat, les bressols oferiran el següent servei:

· Només s’oferirà atenció a infants d’1 a 3 anys. Els infants de 0 a 1 any no podran anar a l’escola bressol perquè són el grup de més vulnerabilitat a causa de la immaduresa del seu sistema immunitari. 

· No s’oferirà el servei de menjador

· S’adequaran espais per a grups d’un màxim de 5 infants

· En cas de no poder acollir tots els infants per manca d’espai, es prioritzarà l’atenció als infants dels progenitors que hagin de realitzar treball presencial sense possibilitat de flexibilitzar-lo. 

D’altra banda, abans d’obrir portes totes les escoles bressol municipals seran desinfectades i adequaran els seus espais. A més a més, per oferir aquest servei l’Ajuntament garanteix que es prendran les mesures de prevenció sanitàries i d’higiene establertes per les autoritats.
Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Estàs a favor de tallar el trànsit als Quatre Cantons?
×

Directe TV

També et pot interessar